Overname van Orange Lemon B.V. door WeservGroup B.V.

Orange Lemon B.V. is overgenomen door WeservGroup B.V. Beide bedrijven hebben op 1 januari 2017 een overeenkomst bereikt. De overname past in de visie van WeservGroup B.V. om door te groeien als toonaangevende IT Dienstverlener. De activiteiten van Orange Lemon B.V. worden overgenomen door WeservGroup B.V. Orange Lemon B.V. zal wel onder haar eigen naam blijven opereren.

Over Orange Lemon B.V.
Orange Lemon B.V. is opgericht in 2011 en richt zich vooral op het aanbod van domeinregistraties, webhosting, VPS-en dedicated servers. De apparatuur van Orange Lemon B.V. is gevestigd in het SmartDC datacenter te Rotterdam.

Over WeservGroup B.V.
WeservGroup B.V. is de moederorganisatie van Weservit B.V. Weservit B.V. is opgericht in 2008 en heeft al jaren ervaring op het gebied van domeinregistraties, webhosting, clouddiensten -en dedicated servers. WeservGroup B.V. geeft aan dat de overname precies binnen de strategie van het bedrijf past en dat ze trots zijn op de overname van Orange Lemon B.V. De overname biedt WeservGroup B.V. de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden naar een tweede datacenter waardoor het risico van de eindgebruiker aanzienlijk wordt verkleind. Daarnaast past het portfolio van Orange Lemon B.V. direct binnen het portfolio van WeservGroup B.V.

 Monday, January 2, 2017

« Nazad