Hosted Exchange instellen op Outlook 2007 middels autodiscover

Dit artikel beschrijft hoe u Outlook 2007 op uw kantoor of thuis computer kunt configureren voor...

Hosted Exchange instellen op Outlook 2010 of 2013 middels autodiscover

Dit artikel beschrijft hoe u Outlook 2010 op uw kantoor of thuis computer kunt configureren voor...

Wat is de link voor OWA / Webmail voor Exchange?

De link voor OWA / webmail voor Exchange is:https://webmail.heplatform.nl/