Veel mensen willen op hun Teamspeak server reclame maken voor hun/haar diensten, o.i.d. Je kunt dit het beste overbrengen met een banner. Hier laat ik je zien hoe je een banner in je teamspeak server zet.

Stap 1: Log in op je teamspeak server.
Stap 2: Rechtermuisklik op de naam van de teamspeak server (het bovenste kanaal).
Stap 3: Selecteer ''Edit virtual Server''
Stap 4: Zoek naar het kopje ''Host Banner'' op de pagina die geopend is.
Stap 5: Upload uw banner naar een upload site of zet hem naar uw webhost.
Stap 6: Voer het path in naar de banner bij: ''Banner GFx URL:''.
Stap 7: Klik rechtsonder op apply, en sluit het scherm.

Optioneel:

Help! Mijn banner is veel te groot!
Geen paniek, dit kun je zo verhelpen!

Stap 1: Log in op je teamspeak server.
Stap 2: Rechtermuisklik op de naam van de teamspeak server (het bovenste kanaal).
Stap 3: Selecteer ''Edit virtual Server''
Stap 4: Zoek naar het kopje ''Host Banner'' op de pagina die geopend is.
Stap 5: Zoek het drop-down menu met als titel: ''Resize''. Hier staat standaard in: ''Do not Adjust''.
Stap 6: Open het drop-down menu en klik vervolgens op: ''Adjust and keep aspect radio''.
Stap 7: Druk op apply. De banner is nu het juiste formaat.

Ik wil graag een URL plaatsen als je op mijn banner klikt, kan dat?
Ja, dat is mogelijk!

Stap 1: Log in op je teamspeak server.
Stap 2: Rechtermuisklik op de naam van de teamspeak server (het bovenste kanaal).
Stap 3: Selecteer ''Edit virtual Server''
Stap 4: Zoek naar het kopje ''Host Banner'' op de pagina die geopend is.
Stap 5: Zoek in het kopje ''Host Banner'' het tekstvlak ''URL''.
Stap 6: Voer uw link in dat tekstvlak in. Vergeet er niet ''http://www.'' voor te zetten!
Stap 7: Druk op apply en probeer de link uit.

Indien u vragen of problemen heeft; voel u vrij een ticket aan te maken!