GTA IV muliplayer mod

GTA IV multiplayer mod

Een gids hoe je de GTA4 mp mod installeert en start

Inhoud

inleiding.

Het instaleren van de mod.

Stap 1 : download de mod.

Stap 2: pak de mod uit.

Stap 3 Instaleer de mod.

Multiplayer starten.

Verbinden met een multiplayer server.

Inleiding

Om gebruik te maken van onze GTA IV multiplayer servers heb je een mod nodig. Deze korte handleiding verteld je stap voor stap hoe je die mod moet installeren.

Ook legt de handleiding stap voor stap uit hoe je verbinding kan maken met de server

We gaan er van uit dat u de volgende handelingen al heeft uitgevoerd.

-          Uw computer voorzien hebt van GTA IV en de  meest recente updates

-          Een GTA IV server opgezet/ gehuurd of toegang verkregen

-          Een back-up gemaakt van uw save file

Het instaleren van de mod

Stap 1 : download de mod

Ga naar http://iv-multiplayer.com/ hier kunt u direct op de home page de mod downloaden.

Deze handleiding legt uit hoe u de mod voor de client-side installeert, U heeft dus ook de client-side mod nodig.

Stap 2: pak de mod uit.

Pak de mod uit met behulp de juiste tools dit kan zijn bijvoorbeeld: winzip of winrar.

Stap 3 Instaleer de mod

Voer het bestand: IVMP-0.1-t3.exe uit door het te open. Ga akkoord dit als administrator uit te voeren.

Doorloop vervolgens de stappen in de installatie wizard

!Let op: instaleer de mod in de zelfde map als dat u GTA IV heeft geïnstalleerd om problemen te voorkomen.

Multiplayer starten

Als u GTA IV met meerdere spelers wilt spelen. Dan is het noodzakelijk dat u de mod start. Dit doet u door op de start knop te drukken en “ivmp” in te typen. Start vervolgend IVMP

!Let op: als er een melding komt dat u GTA IV al gestart heeft, met de vraag of u deze wilt afsluiten druk dan op “YES”.

Verbinden met een multiplayer server.

Het begin menu van multiplayer ziet er al volgens uit.

De snelste manier om met uw server te verbinden is om op “Quick connect” te drukken.

Geef vervolgens het ip-addres van uw server in en eventueel het wachtwoord en druk op “connect”.

De mod zal voor u het spel starten en verbinden met de server.