Na de bestelling van je TS3 server ontvang je een mail met je toegekende server Port en Token.

Om admin te worden dien je eerste te connecten naar je server.

1) Start Teamspeak 3
2) Click op Connections -> Connect, en vul je server gegevens in:

3) Je wordt geprompt om je Token in te vullen, plak hier de token in die je ontvangen hebt. Komt de prompt niet automatisch dan kun je die ook openen via Permissions -> Use privilege key

Token Teamspeak 3 server om admin te worden

4) Nu ben je Admin :-)